CLOSING SYMPOSIUM OF EGRET-cofund

savethedate_DC_8sept Voor Nederlands, zie onderaan… The EGRET-cofund consortium welcomes you all to their closing symposium on September 8th, 2020. Unfortunately, due to the current regulations regarding COVID-19, you can only attend this event virtually. Yet, this does allow you to attend only part of the program, depending on your topic of interest. EGRET-cofund is a EU funded Marie-Curie and at UMCG running training program with a research focus on Glaucoma. In total, we’ve trained 10 early stage researchers to become great scientist, all sharing a similar scientific aim: Earlier and better diagnosis and treatment of Glaucoma. During this symposium we’ll present, from different disciplines (a.o., genetics, psychophysics, neuroimaging and epidemiology), our results and latest developments towards accomplishing this aim. For more information about EGRET-cofund, visit our website www.egret-program.eu Register here (participation is free of charge). More information about the program and how to participate will follow by email, after you’ve registered. You may also follow the closing symposium via this live stream (no registration needed). Hope to “see” you there! ===== Het EGRET-cofund consortium nodigt jullie van harte uit op hun afsluitende symposium op 8 September 2020. Helaas zal, in verband met de huidige maatregelen omtrent COVID-19, dit evenement voor jullie alleen virtueel toegankelijk zijn. Dit maakt het echter wel mogelijk om bijvoorbeeld alleen een deel van het programma bij te wonen, afgestemd op je interesse. EGRET-cofund is een vanuit de EU gefundeerd en in het UMCG lopende, Marie-Curie trainings programma met een onderzoeksfocus op Glaucoom. In totaal hebben we 10 jonge onderzoekers opgeleid tot kundige wetenschappers met één gezamenlijk doel: eerdere en betere diagnose en behandeling van Glaucoom. Tijdens het symposium zal er vanuit verschillende disciplines (o.a. de genetica, psychofysica, neuroimaging en epidemiologie) de resultaten en laatste ontwikkelingen betreffende dit doel worden gepresenteerd. Voor meer informatie over EGRET-cofund bezoek onze website www.egret-program.eu. Registreer hier (deelname is gratis). Meer informatie betreffende het programma en hoe deel te nemen volgt per mail nadat je je hebt geregistreerd. Het symposium ius ook te volgen via deze live-stream (registartie niet nodig). Graag tot dan!  
Posted in News.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *